Talent Camp | Nordic Podcast Academy | Struer

 Talent Camp 

 Tilmeld dig nu til de kommende kurser! 

 3. - 7. august 

 12. - 16. oktober 

Måske er du talentet, der leder efter os – og som vi leder efter?

På Nordic Podcast Academy’s Talent Camp får du en intens indføring i, hvad lyd egentlig er – og hvordan vi optager den. Derfra går vi videre til konceptudvikling af den podcast eller af den historie/fortælling, du vil lave og udgive.

Mens du går i gang med at optage, så taler vi om, hvad lyd kan i en fortælling, vi øver og træner interview – mens I laver det.


Vi lærer om værtens forskellige roller og udvikler speak, redigeringshåndværk, fortælleteknikker, dramaturgi, interview-teknikker, og vi veksler hele tiden mellem undervisning og dit arbejde på podcasten.

Talent Campen afsluttes med en radiobiograf, hvor alle de forskellige lydfortællinger vil blive afspillet i Sound Hub Denmarks lokaler.

Mød din underviser på Talent Camp: Dorte Palle

 

Dorte er ekspert på podcast-feltet. Hun har sammen med Tor Arnbjørn skrevet PODCASTBOGEN – den får du på campen. Det har hun gjort på baggrund af sit professionelle arbejde med lyd i mere end tyve år.

 

Dorte har været vært på flere populære radioprogrammer. Hun har produceret dokumentarer, features, reportager og montager både på radio og TV. Hun har været redaktionschef på magasinprogrammer som 'Klubværelset' og 'Agenda' og podcastserier som 'Nattens Dronning' og 'Selvmordstanker'. 🎧

 

Derudover har hun en master fra Berlin School of Creative Leadership, hvor hun naturligvis skrev speciale om podcast, og om hvordan man gør sin passion profitabel. 

Med Dorte Palle som den primære underviser på Nordic Podcast Academy's Talent Camp, kan du være sikker på at udvikle dine podcast skills.

For hvem?

Kurset er relevant for dig, der studerer eller dig, som er nyuddannet. Det er også relevant for dig, der er freelancer eller jobsøgende. Faktisk er det relevant for alle, der går med en podcast-spire i maven - måske har du arbejdet lidt med det før, men har lyst til at få pudset dine skills af?

Hvornår?

Næste kursus ligger fra d. 3. til 7. august 2020. 

Deadline for ansøgning er d. 1. juli. Du kan forvente svar på din ansøgning umiddelbart herefter.

Derefter er den næste Talent Camp d. 12. til 16. oktober (efterårsferien). Deadline for ansøgning hertil er d. 1. september. Du kan forvente svar på din ansøgning umiddelbart herefter. 

Du kan søge om optagelse på begge kurser her på siden. 

Pris

Deltagerne bor på Struer Højskole, og prisen er 2.500 kr.- 

Det inkluderer alt (indkvartering, forplejning og undervisning).

 3. - 7. august 

 12. - 16. oktober 

Nordic Podcast Academy

Nordic Podcast Academy er et nystartet akademi beliggende i Struer, Lydens By. Bag akademiet står Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Sound Hub Denmark, Lydens By samt underviserne Dorte Palle og Tor Arnbjørn.

Med placeringen i Struer bliver Nordic Podcast Academy en del af et i forvejen internationalt udviklings- og lydmiljø omkring Sound Hub Denmark, hvor lyd er i centrum, og hvor der blandt andet arbejdes med nytænkende højtalerteknologi, lydoplevelser og forretningsudvikling. Samtidig bliver der adgang til et lydkunstnerisk produktionsmiljø omkring Sound Art Lab.

Kontakt & tilmelding

 

Du er også velkommen til at kontakte os for mere info:

Du kan ringe til koordinator Isa Asboe på tlf: 20 85 13 18 eller kursusleder Dorte Palle på 53 68 09 69

 12. - 16. oktober 

 3. - 7. august 

Stay in touch

Vi bruger din email-adresse til at sende oplysninger om nye kurser, der kunne være interessant for dig.

Kontakt

isa@lydensby.dk

T: 20 85 13 18

Isa

Dorte

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Made by Content Crew