Podcast Camp - uge 31 

 Tilmeld dig nu til de kommende Podcast camps! 

1. - 5. august 2022

På Nordic Podcast Academy’s Podcast Camp får du en intens indføring i, hvad lyd egentlig er – og hvordan vi optager den. Derfra går vi videre til konceptudvikling af den podcast eller af den historie/fortælling, du vil lave og udgive.

Mens du går i gang med at optage, så taler vi om, hvad lyd kan i en fortælling, vi øver og træner interview – mens I laver det.


Vi lærer om værtens forskellige roller og udvikler speak, redigeringshåndværk, fortælleteknikker, dramaturgi, interview-teknikker, og vi veksler hele tiden mellem undervisning og dit arbejde på podcasten.

Podcast Campen afsluttes med en radiobiograf, hvor alle de forskellige lydfortællinger vil blive afspillet i Sound Hub Denmarks lokaler.

Mød dine undervisere på Podcast Camp

 

Dorte Palle er ekspert på podcast-feltet. Hun har sammen med Tor Arnbjørn skrevet PODCASTBOGEN – den får du på campen. Det har hun gjort på baggrund af sit professionelle arbejde med lyd i mere end tyve år.

 

Dorte har været vært på flere populære radioprogrammer. Hun har produceret dokumentarer, features, reportager og montager både på radio og TV. Hun har været redaktionschef på magasinprogrammer som 'Klubværelset' og 'Agenda' og podcastserier som 'Nattens Dronning' og 'Selvmordstanker'. 🎧

 

Derudover har hun en master fra Berlin School of Creative Leadership, hvor hun naturligvis skrev speciale om podcast, og om hvordan man gør sin passion profitabel. 

Med Dorte Palle som den primære underviser på Nordic Podcast Academy's Podcast Camp, kan du være sikker på at udvikle dine podcast skills.

Tor Arnbjørn har gennem næsten tyve år beskæftiget sig med radio på alle niveauer i kanaler hos DR og er forfatter til Podcastbogen fra 2019. Han er uddannet journalist, er master i menneskeret fra City University, London og har en MBA fra Steinbeis University, Berlin.

Tanja Kjeldgaard er journalist, podcaster og producer med stor berettertrang og hang til selvudlevering. Tanja elsker at fortælle den store historie gennem den personlige vinkel, og har erfaring med radioreportager, podcast-konceptudvikling og kreativ formidling af det komplekse.

Jesper Lundager står for undervisning og support i de tekniske aspekter på kurset, herunder redigering samt brug af optagerudstyr. Jesper er uddannet lyddesigner og har arbejdet med at producere lyd i alskens sammenhænge - herunder produktion af musik til / montering af radioprogrammer ved DR samt produktion af lyd og musik til computerspil. Med sin pædagogiske baggrund og rolige gemyt formår Jesper altid at få hevet teknikken helt ned på gulvet, så selv de mest teknologiforskrækkede kan være med.

Podcast akademiet råder over et lille arsenal af mikrofoner og recordere, så uanset om du har dit eget udstyr med eller ej, vil der være mulighed for at prøve noget nyt af.

For hvem?

Kurset er relevant for dig, der studerer eller dig, som er nyuddannet. Det er også relevant for dig, der er freelancer eller jobsøgende. Faktisk er det relevant for alle, der går med en podcast-spire i maven - måske har du arbejdet lidt med det før, men har lyst til at få pudset dine skills af?

Podcastbogen får I udleveret gratis på første undervisningsdag.

Hvornår?

Næste Podcast Camp er fra 1. - 5. august 2022. 

Tilmeldningsfrist d. 11. juli.

Pris

Deltagerne bor som udgangspunkt på Struer Højskole, men ændringer kan forekomme og endelig information vil blive givet en måned inden kursusstart. 

Prisen er 2995 kr. 

Det inkluderer alt (indkvartering på enkeltværelse, forplejning og undervisning).

Du kommer til at overnatte på højskolen med de andre kursister, hvor I vil spise morgenmad og aftensmad sammen. Frokosten bliver leveret af højskolen til Sound Hub Denmark, hvor undervisningen foregår alle dage.

1. - 5. august 2022

one-compressor.png
two-compressor.png

Nordic Podcast Academy

Nordic Podcast Academy er et nystartet akademi beliggende i Struer, Lydens By. Bag akademiet står Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Sound Hub Denmark, Lydens By samt underviserne Dorte Palle og Tor Arnbjørn.

Med placeringen i Struer bliver Nordic Podcast Academy en del af et i forvejen internationalt udviklings- og lydmiljø omkring Sound Hub Denmark, hvor lyd er i centrum, og hvor der blandt andet arbejdes med nytænkende højtalerteknologi, lydoplevelser og forretningsudvikling. Samtidig bliver der adgang til et lydkunstnerisk produktionsmiljø omkring Sound Art Lab.

three-compressor.png
yikes-compressor.png
four-compressor.png
five-compressor.png

Kontakt & tilmelding

 

Du er også velkommen til at kontakte os for mere info.

Du kan ringe til underviser/koordinator Jesper Lundager på tlf 22 52 56 90 eller

kursusleder Dorte Palle på 53 68 09 69.

1. - 5. august 2022

Doktor Podcast

1 ½ time af 1.500 kr. + moms

 

Vi lytter til din podcast og giver dig sparring på: 

  • Konceptet og format.

  • Din værtsrolle og speak.

  • Opbygning af manus og brug af greb.

  • Forretningsmodellen.

  • Forslag til en plan for videreudvikling af netop din podcast 

 

Vi afholder i udgangspunktet Podcast-tjek i vores lokaler på Vestergade 20 B i København.

Eller på Soundhub Denmark i Struer. Men det kan naturligvis også foregå online.

iStock-641079648.jpg

Kontakt

Jesper.jpg

Jesper

dorte palle kontakt.jpg

Dorte

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon