Om os 

 Nordic Podcast Academy er et spændende tilbud til dig, der   vil arbejde med podcast. Bag akademiet står Danmarks   Medie- og Journalisthøjskole, Sound Hub Denmark, Lydens   By samt underviserne Dorte Palle og Tor Arnbjørn.

Diverse Vinter 2018 - L1020076.jpg

En del af noget større

Nordic Podcast Academy vil  være nordens førende sted for uddannelsesaktiviteter indenfor podcasting med de bedste undervisere, aktiviteter, rammer og faciliteter for podcast-forløb – til flere målgrupper, på forskellige niveauer.

Podcast er et internationalt medie – og med en nordisk profil er det hensigten, at Nordic Podcast Academy bliver et uddannelsesmiljø som retter sig mod deltagere og kursister fra hele norden og med internationale netværksrelationer.

Med placeringen i Struer bliver Nordic Podcast Academy en del af et i forvejen internationalt udviklings- og lydmiljø omkring Sound Hub Denmark i Struer hvor lyd er i centrum og hvor der blandt andet arbejdes med nytænkende højtalerteknologi, lydoplevelser og forretningsudvikling. Samtidig bliver der adgang til et lydkunstnerisk produktionsmiljø omkring Sound Art Lab.

Stay in touch

Tak for det!

Vi bruger din email-adresse til at sende oplysninger om nye kurser, der kunne være interessant for dig.

Kontakt

Jesper.jpg

Jesper

dorte palle kontakt.jpg

Dorte

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon