Made by Content Crew

Nordic Podcast Academy 

Om os

Nordic Podcast Academy er et spændende tilbud til dig, der vil arbejde med podcast. Bag akademiet står Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Sound Hub Denmark, Lydens By samt underviserne Dorte Palle og Tor Arnbjørn.

En del af noget større

Nordic Podcast Academy vil  være nordens førende sted for uddannelsesaktiviteter indenfor podcasting med de bedste undervisere, aktiviteter, rammer og faciliteter for podcast-forløb – til flere målgrupper, på forskellige niveauer.

Podcast er et internationalt medie – og med en nordisk profil er det hensigten, at Nordic Podcast Academy bliver et uddannelsesmiljø som retter sig mod deltagere og kursister fra hele norden og med internationale netværksrelationer.

Med placeringen i Struer bliver Nordic Podcast Academy en del af et i forvejen internationalt udviklings- og lydmiljø omkring Sound Hub Denmark i Struer hvor lyd er i centrum og hvor der blandt andet arbejdes med nytænkende højtalerteknologi, lydoplevelser og forretningsudvikling. Samtidig bliver der adgang til et lydkunstnerisk produktionsmiljø omkring Sound Art Lab.

Lead generation here

Hold kontakten

Vi bruger din email-adresse til at sende oplysninger om nye kurser, der kunne være interessant for dig.

Kontakt

isa@lydensby.dk

T: 20 85 13 18

Isa

Dorte

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon